laupäev, 15. juuni 2013

And I'm back...

Pärast ööjooksu olid emotsioonid nii laes, et kõik negatiivne ununes. Nüüd, kuis emotsioonid on taandund, siis hakkavad tasapisi meenuma ka need  pisiasjad, mis tagasi vaadates enam nii palju rõõmu ei pakkunud.

Esiteks, jooksu ajal pääsesid väiksed kivikesed tossu sisse ning need muutusid jooksu veidi ebameeldivaks, kuid mitte nii väga, et seisma oleks tahtud jäänud.  Selle tagajärjel tekkis mul väikse varba alla SUUR vesivill. Kuid midagi peab ikka jooksuga kaasa ka saama, seekord siis vesivillike, mis tänaseks on juba minevik.

Teiseks, tekkis mul jooksu ajal vasakusse õlga valu. Õlaringe tehes valu ei taandund, ma isegi ei tea millest see tingitud oli.

Ning ööjooksuga lõpparvet tehes, pean ära mainima ühte postitust, mida lugedes ma lihsalt naersin pisarad silmas. Lugesin seda vist 3 korda läbi, sest pidin ju emale ja vanaemale ka ette lugema. Ka nende reaktsioon ei erinenud väga minu omast. Ühtaegu on see blogipositus natuke traagiline, kuid samas on autor maruhea kirjameister, kuid eks te ise otsustate. Igatahes link on SIIN:) Soovitan soojalt!

Nüüd tähtsate uudiste juurde...Sain endale uued jooksutossud (jippikajewuhuutralalala). Ka seekord sponsorite poolt(loe:vanaema) :D
Kuna tuli välja, et vanad sussid on ikka liiga väiksed pikamaajooksu jaoks. Kuna selle ajaga jalad tursuvad üsna palju ning suss jääb lihtsalt liiga väikseks. Samas lühikeste distantside jaoks on tiptopid. Olen nendega juba kolm trenni teinud ning juba jalga proovides teadsin, et we are meant to be together.

Ning lõpetuseks, kas olete kuulnud meie armas Contra tegemistest? Nimelt tegi ta hiljuti Võrumaale ringi peale, läbides 334 km kõigest 7 päevaga. Teatavasti on Contra suur jooksusell ning kilomeetreid jalge all tuhandeid. Inspireeritud tema tegemistest tahan ka ma midagi korda saata.
Ei, ma ei hakka Harjumaale ringi peale tegema, kuigi oma plaanist Eestile kunagi ringi peale joosta olen ma nii mõnelegi rääkinud. Kuid tahan midagi muud teha, nimelt joosta igas Tallinna linnaosas. Seoses sellega õpin tundama oma kodulinna veel rohkemgi. Olles eluaeg elanud Pirital ning Lasnamäel, ei ole mul peaaegu aimugi mis toimub ülejäänud 6 Tallinna linnaosas. Haru harva satun Põhja-Tallinnasse, Mustamäele ja Nõmmele. Kuigi kesklinnas käin(käisin) koolis, siis oleks vahva niisamuti seal ka uusi jooksuradasid avastada.
Olenevalt linnaosast sõltub ka viis kuidas sinna jooksma saan, Lasnamäele saan ise joosta, kuid Nõmmele peab vast bussiga minema, et seal joosta saaks.
Kui keegi tahab ka jooksukilomeetreid minuga jagada siis andke teada, seltsis on alati vahvam joosta (mitte võistlustel muidugi:D).

Oma blogi kujunduse ning nimega peaks ka midagi ette võtma, sest My adventures in the windy city ei ole vist väga pädev(?) kuid 1. augustil olen taas Chicagos, siis äkki ikka ei peaks muutma? Samas jään ma sinna lühikeseks ajaks, võib-olla ikka peaks muutma? Oeh, ei tea:D Kui on mõtteid, mis tegema peaks, andke teada. Tagasiside on alati oodatud!


Uued sussid tervitavad teid!


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nunnud papud! :)
Ja blogi nime võiksid ju muuta selle järgi, kuhu sa pikemaks ajaks jääd ;)
M.

Jane ütles ...

Aitäh, aitäh!

Jaa! Tänan tagasiside eest ja seda ma arvatavasti teengi:)

Suur tänu veelkord!