reede, 21. august 2009

Kooli

Lõpuks siis kirjutan, loodan et tuleb pikem postitus.


Nii ma ei isegi ei mäleta midagi erilist, peale kooli, aaaaa ma valisin endale tunnid välja, õigemini mulle valiti.

1) late arrival (see tähendab et pean minema igapäev 2. tunniks, see on ainult lõpetajatel aga kuna ma mingit moodi special siis mina saan kaa, yayy)

2) comp. animal biology(õpetajal on igapäev kaasa oma koer Blizzard, täpselt nagu Kerli kutsu, ainult väiksem)

3) culinary arts

4)lunch( see on nagu tund, kestab täpselt sama palju kui tavaline tund 50 min)

5) american studies( seal on usa ajalugu, seadused jne.. selle pidin võtma)

6) american studies

7) spanish 1 (hispaania keel algajatele enamus on freshmenid ehk siis 9.klassis)

8) P.E homme saame valida mida me tegema hakkama, aga kuna kõik saavad ise valida nt rulluuisutamise, ujumise, pika maa joooks, fitness, jne... ja 10.klassid valivad viimasena siis loodan et mulle ujumist ei jää:S)

Igapäev on samad tunnid, et põhimõtteliselt on mul igapäev 6 tundi kuna lunchis ei õpita, aga ma ei viitsi 50 min süüa.


Igatahes läksin siis host õega kooli kolmp. 2. tunniks ja võtsime host õe sõbranna ka peale, kes vist tulebki meiega igapäev ja sõidsime siis selle sõbranna juurde, ja nägime seal juures oli suur puu, mis oli vetsupaberitega üle visatud, nagu filmides, inglise k. nime. seda vist tip ???:D igatahes seda juhtub ka siin.

Ahjaa, kui ma peaks minema 1.tunniks ja kooli bussiga siis buss läheb siit 6.45, haige, ma ärkan alles siis ju :D ja kool algab 7.45 ja kooli sõidab max.10 min.

Esimesel päeval sai host õde sellise asja et saab 5 min varem tunnist ära et mind saata järgmisesse tundi, sest kooli maja on lihtsalt nii suur , uskumatu, 20korda suurem vähemalt kui pirita kool:D

Siis läksin esimesse klassi, seal on imelikud lauad. istud neljakesi mingi metall laua taga, imelik. Kõlaritest hakkas keegi räägima, kõik tõusid püsti, ma siis ka ja kõik panid käe rinnale ???? ja hakkasime vist hümni sõnadega ütlema, ma lihtsalt liigutasin suud. Istusime maha , õp. rääkis oma koerast. Õpetaja on vist saksamaalt pärit, host õde rääkis seda mulle. Ja igapäev on klass sama, seal on 9, 10 , 11 ja paar 12 klassi õpilast, seal on selline üks imelik ka , ma ei taha olla õel, aga ta koguaeg räägib kõva häälega ja ürtiab koguaeg midagi küsida või komenteerida, nii , et minu lauast poiss tahab talle koguaeg pastakat vastu pead visata, aga see imelik poiss lihtsalt avameelne, ma arvan. Meil on koolis palju ''erilisi'' inimesi, mis pole muidgi nalja asi , nende jaoks käib isegi eraldi koolibuss. Ning siin on vähemalt 20 last karkudega , ausalt :D

Okei, siis vaatasime seal tunnis veel videot, jne.. tegime mingid nime sildid jne..

Kell helises, väga imelik , see on suht vaikne vahepeal on vahetunnis mingi muusika ka. Host õde siis saatis teise maja otsa, kus mul vaja minna on 6 min, sest kõik vahetunnid on 6 min, nice. Culinary artsis me sõime M&M, ja tutvustasime ennast, seal on ka enamus 9.klassis ehk siis edasipidi freshmen's. Siis hakkas lunch, host õde viis mu kiiresti sööklasse, kus ta nägi naaber majas tüdruk ja istusin siis tema juurde. Mul polnud lunchi ka pakitud, ja istusin niisama 50 min, lahe..

Siis läksin american studies mis on üldse 3 korrusel, koridorid on haigelt rahvast täis ja peaaegu võimatu on õigeks ajaks jõuda tundi, koolis on 4 klassi ja 3700 õpilast.

Seal ka tutvustasime ja tegime mingeid postreid jne.. üks tüdruk sealt on pärist leedust.

American studiesi oli 2 tundi järjest, ma tahan seal alati magama jääda.

Siis hakaks hispaania keel kõrval klassis, õnneks seal jällegi on kõik freshmen'id. Tutvustasime JÄLLE ennast, jne..ja õpisin seal ühe sõna desafortunamente, ma ei isegi ei mäleta kas see õieti kirjutatud, see tähendab kahjuks, vist.

Siis hakkas viimane tund, kus me lihtsalt vaatasime mingit videot kooli sõrmustest, et saab endale osta jne.. Õige kehaline hakkab alles esmasp.

Sain koju autoga, käisime ennem McDonaldsist läbi. Hiljem otsustati et lähme taco belli sööma, okei ma olin ikka veel liiga täis, et seda süüa, siis ei sööndki, õnneks. host õde läks tööle, ja me läksime host emaga toidupoodi, pidin näitama mida ma söön:D

Hiljem mängisime host emaga guitar herot.

Hommikul läksin siis jälle kooli, ma ärkan 45 min varem kui host õde, aga ma olen alati nii väsind, eriti täna, läksime võtsime siis host õde sõbranna peale, siis sõidsime kooli, ja mul küsis üks tüdruk(Liz Lass,:D:D:D ) kas me räägime prantsuse keelt Eestis??

Läksin siis animal biologysse kus jälle oli see hümni värk:D, liigutasin jälle suud, täna tutvustasime ennast, ja meist tehti pilt, ükshaaval oma nimesildiga. Täna jäi Blizzard koju õpetajal ma ei saanud aru miks, aga jäi, ja see imelik poiss: poor, poor blizzard, õpetaja et kõik ok, ok , see poiss ikka : poor blizzard.Kui ma tuvustasin ennast, siis õp.ütles et ta vahetusõpilane jne. ja siis kõik woaah, sosin ,wowwwww.

2. tunnis me mängisime ja vaatasime õppematerjali, nad annavad nii palju paberied, ma sain kapi ka , ja lukk on üli imelik, 3. oli lunch, see kord pakksin ise endale kaasa lunchi, seda teevad enamus, ma pole erilist vaadand mida saab osta sööklast, aga tean , et seal on friikad ja hotdog, kindlasti siis ka burger.5) american studies , meie õpik on üli paks, ma olen kindel, et see kaalub vähemalt 7 kilo, ausalt. Tegime jälle mingit grupi tööd, ma ei ütleks et koolis lihtne on, kui ma oleks kohalik, siis kindaslt kergem, aga ma pean tõlkima selle ju eesti keele mõttes. siis oli hispaania keel mis toimus keldris, 3ndaltkorrusele keldrisse, 6 min. on võimatu, jäingi veits hiljaks, seal õppisime ka minu nimi, kust pärit , mu koera nimi, kassi nimi , õed vennad jne.. Ma lihtsalt mainin, et igastunnis on mul vähemalt 3 mustanahalist, ja 3 asiaati, ning 3 indialast, lihtsalt mainiksin, et usa on multiculture. Viimane oli kehaline, kus me saime kehalise kapi, aga mul oli mingi jama. Lõpuks sain ikkagi kapi.

Ja siis erilist pole midagi olnd, kool lõppe igapäev 15.10, ma pole veel kindel, kas tahan siin mingit sporti teha, kuna mul kehalise tund igapäev.


Tsau!!

4 kommentaari:

Katariina ütles ...

Sa ei ole viimaselajal enam skypeis :D Kool, vist sellepärast.:D Btw, sa juba mingeid tutvuseid oled koolis ka loonud ? Ma ootan sind:D

Martin ütles ...

Ma hakkasin tänasest hispaania keelt õppima;) Koolis ma mõtlen:d

Unknown ütles ...

Vau, ma loodan, et järgmine postitus tuleb lühem. Ja see õpik ainult tundub, et kaalub 7 kilo, sest sa ei söö midagi.

Jane ütles ...

martin,ella se llama Jane.
Ja RENE, see kaalub kindalt 7 kilo!