reede, 11. detsember 2009

Olen jõudnud järje peale, vist, ning nädalake on jälle mööda läinud.
Eelmine reede läksingi siis jõulushopingule, okei, mis väga hästi välja ei tulnud, sest kogematta otsin enamus asjad endale, aga paar kingitust siiski sain (Riinu).
Laupäeval hommikul jalutasin koeraga kuhugi väga kaugele, et osta uuele digikale mälu kaart ja tagasi. Hiljem riisusime ja korjasime kokku kõik lehed mis maha olid langenud.

Pühapäeval läksime emaga Naji trenni, enamus olid + 60 , aga lahedad liigutused olid, meenutas natuke aroobikatloomaaeda, mis on muideks alati tasuta. Loomaaias on hetkel mingi tulede värk, ja kõik on ilusti ära kaunistaud :




aa, ennem loomaaeda minekut seadsime kuuse valmis, võlts kuusk , aga ilus ikkagi, ehtima hakkame arvatavasti täna või homme.
ja pärast loomaaeda läksime restorani sööma.

Esmaspäeval oli tavaline päev, aga pärast kooli oli trenn kuna ma ju nüüd competiton cheerleader( võistluse cheerleader) ja neil esmaspäevast- neljapäevani trenni. Aga see eest ma ei läinud kolmapäeval, olin natuke vihane treeneri peale, kes lubas meile pusad anda, läksin siis küsima ja ta ütles et ta oli ainult S suurused tellind, küsisin et kas saan näha, näitas siis ja lisas, et mulle see selga ei lähe, et ma oodaku, et tellib uued suurused. See S suurus oli ülisuur S'i kohta, mis mulle vabalt selga läinud oleks, nägin hiljem minust suurematel tüdrukutel ka S suurused seljas, tegelt see polnud eriline põhjus miks ma sinna ei läinud, vaid see, et ma läksin Emilijaga Starbucksi, mmm Piparkoogi Latte, parim.
Neljapäeval sai koolis verd annetada, ma oleks olnud küll nii lahke olnud, aga mul polnud õrna aimugi, mis ma selleks teinud oleks pidanud. Millegi pärast polnud algul palju inimesi trennis, ja siis treener palus teha meil 50 hüpet, ma küsisin , et kas me 25 ei võiks teha, ja ta siis , et lõpuks on Jane ka ameeriklaseks muutnud :D Pärast trenni läksime paari teise cheerleaderiga Subwaysse, ja muideks eile oli üli külm, -15 kraadi hommikul ja tuulega -20 , aga samas ma ei pea ennast väga kapsalt täis toppima , kuna ma kõnnin bussipeatusesse 4 min ja bussi pealt kooli 2 min, niiet hullu polnud, ainult, et mul oli kindasse pöidla kohale auk tekkinud ja ei pannud tähele, ja lõpuks nägin et pool pöialt oli lilla.
Neljapäeval jooksin bussipeatusest koju, kuna olin veendund, et raudselt on mulle eestist pakk. Olin pettunud , et ei olnud.
Üldse Josie oli haigeks jäänud ja isa pakkus välja, et võin koju jääda, teda hoidma reedel(täna) aga, ma keeldusin viisakalt ja ütlesin et mul 100 testi (mis ka tõsi) ja ma saan pärast tunde oma cheerleader riided kätte.
Täna hommikul üles ärkates koputas ema uksele, ja ütles et lapsehoidja ei saanud tulla, et palun jää Josie't koju hoidma, ja jäingi, nii ongi minu tänane hommikupoolne olnud, õhtust ei tea veel midagi, loodsin tegelt kooli minna ja plaanida, mida nädalavahetusel teen, aga jah.

Ma räägiks koolist siis veel: Lake View High School ( vanim osariigis) , suur lossi toaline, seest roosad seinad, aga muidu on see hea kool, kuna Chicagos suur probleem gängstad, ja tean palju inimesi, kellele on teised koolid palju lähemal,ja hommikul sõidavad 3 bussiga kooli, kuna koolis on gänge vähem kui teistes. Ja koolis on 1600 õpilast, ja ainult 1 WC. Kooli sööklas filmiti paaraastat tagasi üks kuulus film, mille nime ma ei mäleta.

Arvatavasti jõulu vaheajal või pärast lähme Wisconsonisse suusatama/ lumelaudama, mõnussss.
Ja üldse mul on mõnus jõulutunne, 100 mandariini päevas söön, kuusk, jõulu muuska käib koguaeg, lumi, nii mõnus lihtsalt.

kutsust ka pilti:

Ja üldse Häid Jõulu, Merry Christmas, Feliz Navidad !

Love ya all guys!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hei! Ma tahtsingi küsida
Et kuidas teil seal ilmaga on. Juba uudistes räägiti et teil seal kuskil mòòdeti -32 kraadi ning lund ka üle meetri. Mul hostema naeris ja ütles et Venemaa talv on teile tulnud. Sest see òhuke lumekiht mis meil siin hetkel on peaks olema juba oktoobrist. Ning et ka märts/aprill on sellised...))

Jane ütles ...

Tsau! kuule jaa, ilm läks üleöö mega külmaks, meil tuli lumi maha kusagil nädal tagasi:)