esmaspäev, 19. aprill 2010

Hellllloo ppl!
16 märtsil tulid vanemad siia, ja isaga läksime lennujaama vastu. Kõik saabusid ilusti ja tulime korra koju, kuna vanemad pidid kohvrid ära panema siis sõidsime edasi Gino's East, mis on pizza restoran, ja seal müüakse ka Chicago style pizza, see on selline deep dish, mitte mingi 1 cm krõbeda äärega pizza, vabalt võin väita, et parim pizza mis saanud olen, ja see oli ülilahe koht, sest sa võisid seal igale poole sodida ja kirjutada, kõik seinad, laed ja istmed, lauad olid juba täis joonistatud ja soditud.17 märtsil, viskas isa meid Navy Pieri ja käisime seal veitsa ringi siis jalutasime Michigan avenüüle, ja läksime Hanckock towerisse viimaselekorrusele, mõnus vaade oli ...

neid pilte vaadates, mõtlen kuidas mul on ikka mõnusalt vedanud oma asukohagi, teadagi ei saanud ma valida kuhu ma satun.
Siis läksime sööma cheese-cake-factroysse, MIS EI OLE JUUSTU-KOOGI VABRIK , periodlihtsalt hea restoraan

pärast seda, tegime väikse shopingu ja läksime koju, õhtul hiljem, viis ema meid Millenium parki, kus ma muideks polnud käind õhtul valguses.
18 märtsil läksin ma hommikul läksin ma kooli nagu tavaliselt ja ennem seda kahepere ühine pilt :


vanemad sõidsid edasi floridasse samal päeval.
19 märtsil peale kooli läksime sõbrannaga linna ja ülisoe oli , tegime pilte niisama


I'm so lucky...
Laupäeval läksin teise sõbrannaga shoppama, ja ostsin asju floridasse minekuks, muideks mingi mega rõve ilm oli, vihma/lörtsi ja igast teisi asju sadas alla.
Esmaspäeval käisin vaatamas kooli teatrit sõbrannadega Up the Down the staircase oli etenduse nimi, teisipäeval läksin sõbraga niisama peale kooli BK'sse (ostsime salatit)
Kolmapäeval lendasin juba üksinda Floridasse, ma istusin muidugi 2 inimese keskel, ja see on ka ainuke koht mida ma vihkan, mulle meeldib olla kas akna all või vahe käigus.
Mulle tuldi lennukasse vastu ja sõidisme koju, niisama tšillisime.
Neljapäeval tulid juba ema minu juurde, käisime rannas


ja käsime veel ühes lõbustuspargis, pilte kahjuks pole :(
aga väga hea oli näha ema, maitu ja matut !
Kolmapäeva õhtul tulin tagasi, ja ema tuli lennukasse vastu, järgmine päev oli Chicagos SOOJEM kui floridas , umbes 28 kraadi ! ja ma babysittisin Tessat ja Alixi
pärast jäätise söömist :

Laupäeval tulid mul sõbrannad vanast koolist, siia ja käisime shoppamas jne. muideks samal päeval tulid välja iPad ja Applei poode ees oli mega palju rahvast, ja me ootasime järjekorras et seda katsuda :D

pühapäeval olid munade pühad, ja värvisime mune, otsisime tagaajast peidetud mune, läksime sõprade juurde ja mängisime uut Wii'd- sulle tehakse tantsu liigutsed ette ja sa pead sama moodi järgi tegema, see on uuem kui Wii fit...

esmaspäeval sai siis spring break läbi, niu.

esmasp., teisp., kolmap., neljap., läks kiirelt, ja reede üldse kooli polnud, pandi hinded välja, aga tunnistuse saan alles kätte 22 ja siis ka kooli pole, lalala.
nädalavahetusel laupäeval käsin šhoppamas sõbrannaga ja kinos Bounty hunterit vaatamas, mõnus filma oli :) pühapäeval läksin teise sõbrannaga maailma suurimas whole woodis ja coscos tšillima :D:D
nüüd esmaspäev peale kooli, kogunesid osad aulasse ja rääkisime poola õnnetusest, ühe õpilase onu sai seal lennuõnnetuses surma. isegi teisip. lasti poola hümni ja 1 min leina seisak(mis polnud eriti vaikne).
teisipäeval läksin joniqua ja jasminega, jasmine juurde, ja niisama tšillisime, kolmapäeval jalutasin sõbrannaga koju ja jalutasime just Wrigleywield's mööda, ja hullult rahvast oli kuna cubsi mäng oli just

ma juba ootan väga, kuna tahan ka minna sinna mängule, muideks kolmap. ja neljapäeval oli lihtsalt mega soe jälle 28 kraadi, ja me passisime koolis !
neljapäeval tšillisin Eloy ja Quineashaga MsDonaldsis :D ja pärast jalutasin ise koju.
ahjaaaaaa, ma kaotasin juba 3ndat korda oma bussi kaardi ära, ja see eest et uut teha, ma lihtsalt jalutan kooli hommikul ja koolist koju, umbes 15 min uus ots :)
reede, peale tunde, läksin sõbrannaga tema juurde, hiljem jalutasime tema juurest randa ja sealt kesklinna, umbes 7km, hullud , kuna nii tuuline oli ka järve ääres.. sõime mall'is ja kui üks mehhiklane, kes meie laua ära koristas hakkas meiega rääkima, kuna mu sõbranna on half mexican siis ta oskab natuke keelt, ja siis kui ma hakkasin rääkima, siis öeldi et mul on hea hispaania keel ,wow, ma olen seda õppinud alles 6 kuud, aga kuna kõik mu ümber pm koolis räägivad hispaania keelt, ja väiksena seebikat ka :D hmm, niiet ei olegi suur kahtlus mis keelt hakkan gümnaasiumis õppima ;)
niii, eile käisime Chinatownis minu sõbranna ja mu perega, nõme oli see, et ma pidin ootama et mind peale võetakse poolteist tundi hiljem kui lubatud, aga mis siis ikka!
ja kes ei tea siis chinatown näeb välja nagu täpselt hiina, sellised majad ja ehitised, igast hiina poed, ja restoranid..
mõnusalt isa peatas auto ja meie jooksime keset teed sildi alla :D

aa, ma olen enda kohta jutte ka kuulnud :D lähemalt ei hakka rääkima, aga mis mind häirib on see, et kui kellegile midagi minu juures ei meeldi, siis tulgu ütelge seda minule endale, mitte kellelegi teisele !

PS! ainult kolm kuud jäänud, sest tagasi tulen 21 JUULI 2010, kellaaega veel ei tea,
kõik kes tahavad võivad tulla ka ilusti lennujaama vastu, palun :)

niisama paar random pilti

peale kooli, tuulest viidud hhihi
Tessa ja Alix
ema hippi ja isa green Elvis :D st. Patrick paraadil
niisama kesklinnas:D
..järgmine hull
lovelovelove
tessa grazy hair day
niisama :D
kui sõidsime eile China townist koju


siis kui läksime perega sõprade juurde munadepühasid tähistma..

vähe juttu, palju pilte :)
varsti näeme !

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lõpuks ka palju pilte :D Ma pole sind küll kaua näinud enam, aga sa oled nii ilus!

Niiet ootan ka järgmisi postitusi, pane siis ka pilte :)

Jane ütles ...

oii, aitäh anonüümne :)
tegid kohe tuju väga heaks !