neljapäev, 11. märts 2010

Halvad uudised...

Tere kevad !

Reede õhtul tuli ema isa siia, ehk mulle vanaisa siia Minneapolist.
Laupäeval võtsime Quineasha peale ja ema sõidutas meid Navy Pieri. Käisime ühes muuseamis mis oli titekas ja läksime peale 5 min sealt ära , hüppasime trolli peale(mis on teistsugused kui eestis) ja sõidsime NBC majast mööda, ja nägime seal pikka järjekorda, tuli välja , et seal on Biggest Loseri katsed.
Sõidsime siis põhi shopingu tänavale ja käisime veits seal ringi, otsisime kohta kus süüa, tahtsime Hard Rock Cafe'sse aga see oli kinni kuna privet party oli, ja seal kõrval on vist üks maailma suurimaid McDonald'seid aga, ei läind sinna. Läksime hoopisiki Big Bowl'i, Tai restorani. Siis läksime shoppasime veidu põhitänaval ning ema tuli võttis meid peale sealt ja sõidutas Quinesha koju, muideks see oli esimene kevadine päev.

Esmaspäeval, pärast kooli, vahetasin riided et minna trenni, ja siis läksin saali, ja kõik istuvad maas ja räägivad, treener küsis kohe, et kus ma olen esimesel päeval spring break'il , ma siis et arvatavasti Floridas, mis siis ?
Siis seletati mulle olukorda, et 2 nädalat enne võistlust lükati võistluse kuupäev 27'ndask märtsiks , ennem oli plaanitud 20'dal. Ja, et enamus cheerleadrid on kusagile juba sõitnud, ja põhimõtteliselt me ei saagi minna. Olin väga löödud, aga nüüd hakkan vaikselt üle saama.

I love all my cheerleaders: Roxanne, Evelin, Jessica, Vanessa, Edin, Reema, Mercedes, Joniqua, Bella, Marikar, and Mariah, thanks for the quality time, I had so much fun !

Pärast uudist läksime Popeye'si sööma.

Teispäeval peale kooli oli mega tühi tunne, et mida teha peale kooli nüüd igapäev? Läksime hoopiski kinno, õudukat vaatama, thanks Eloy, Mercedes, Carmen, Quineasha !
Täna, pärast kooli, oli koolis Cloudy with a chance of meatballs, tahtsime vaatama minna, aga ei läinud, astusime uksest välja ja mega soe oli, lihtsalt uskumattu, kevaaaaaaaaad !!!(umbes 17 kraadi)
läksime McDonald'isse, mina, Joniqua, Mercedes, Quineasha and Kelly.

Vot, sellepärast ma armastan Chicagot, et sa saad ise igale poole minna, ja sul ei pea olema autot et liigelda(nagu enamus linnades) ja muidugi armastan seda linna 1000 teisel põhjusel ka!

Reedel, loodetavasti tulevad mu sõbrad külla, ja lähme sööma kuhugi välja, peangi oma korrust koristama !
Laupäeval on YFU poolaasta orientatsioon , mis on lükatud juba edasi F kaks korda, nüüd kestab orientatisoon 5 tundi, ja pühapäeval vist kinno Alice in the wonderland.

Ja juba järgmine teisipäev tuleb mu ema siia !

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

issand jane kui ma lugesin 'halvad uudised' ja ma hakkasin kohe mõtlema, et issand jane ütleb nüüd nagunii et ei tulegi eestisse tagasi vms :D kahju su cheerleadingu pärast.. :(

Jane ütles ...

hehe, ei ole asi nii hullu midagi, arvatavasti võtan modern dance'i tunde nüüd :)

Anonüümne ütles ...

alice on pask :(